היום ב 2:30 לפנות בוקר התחיל אירוע הגיימינג המצופה של השנה שקורה מידי שנה, ה Game Awards! ובנוסף למועמדים וזוכים גם קיבלנו הרבה הכרזות חדשות על משחקים חדשים! אז בכתבה הזאת אסכם את 4 ההכרזות שהכי הגניבו אותי באירוע ושאני הכי מצפה להם 

נוטי דוג הוא אחד מהסטודיואים הכי אהובים עליי אישית בתעשיית הגיימינג! היכולת שלהם להעביר סיפור בתוך משחק שמגיע לרמה של סרטים ואפילו עוקף אותם, אך עם זאת לשמור על איזון עם גיימפליי כיפי ומספק שמחזיק אתכם לכל אורך החוויה היא מומחיות שלדעתי נוטי דוג כבר מאסטרים בה! ולכן כל כך שמחתי לראות סוף סוף מה הפרוייקט הבא שהם עובדים עליו. אז ממה שראינו ויודעים כרגע: זהו משחק מדע בדיוני שעלילתו מתרחשת אלפי שנים אל העתיד, כשלבני האדם כבר מזמן יש את היכולת להסתובב ולחקור את החלל. במשחק נשחק את ג'ורדן - ציידת ראשים שמחפשת את ארגון הפשע Five Aces. במהלך החיפושים ג'ורדן נתקעת בכוכב בשם סמפיריה שמנותק קשר כבר 600 שנים עם שאר הגלקסיה, ועכשיו צריכה למצוא את דרכה החוצה משם.
אז נכון... אלו הרבה מילים שלא אומרות לנו יותר מידי כרגע, וצריך לחכות ולשמוע עוד על העולם של המשחק כדי לקבל באמת את התמונה הנרחבת יותר. אבל זה כבר מראה שנוטי דוג בחרו ללכת פה על משחק בסגנון מדע בדיוני וזאת בשונה מההשערות שקיבלנו עד עכשיו שהמשחק הבא שהם עובדים עליו הוא משחק פנטזיה, בסוף הטריילר גם נראה שג'ורדן נלחמת ברובוט, ואפשר להניח שזה יהיה סוג אויב מרכזי במשחק. למשחק אין כרגע תאריך יציאה רשמי, אך כבר מעכשיו אני לא יכול שלא לצפות למשחק .
אז האומנם אני לא מעריץ של סדרת וויצ'ר, ולא שיחקתי באף אחד מהמשחקים האלה, אבל אני יכול להבין את ההייפ סביב משחק ההמשך המצופה הזה, CD Projekt Red היא חברה מאוד מאוד שאפתנית, מסוג החברות האלה שרוצות לדחוף את תעשיית הגיימינג קדימה, אז נכון... לפעמים שאפתניות יכולה להעמיס יתר על המידה ולהוציא משחקים לא מלוטשים ולא שחיקים כמו מה שקרה לנו עם סייברפאנק 2077 בהשקה, אך לפעמים היא גם יכולה להניב לנו תוצאות פורצות דרך וחוויות שלא ראינו עד כה, בואו נקווה ש CD Projekt Red למדו מאז סייברפאנק ושנקבל משחק פצצה שנוכל להנות ממנו גם בהשקה.

חברת Obsidian פשוט מפציצה ב 2025! ובנוסף ל Avowed, מאוחר יותר באותה שנה יצא ההמשך ל The Outer Worlds! אומנם לא שיחקתי במשחק הראשון, אך רק דברים טובים שמעתי עליו, ואין לי ספק שיום אחד אגיע אליו כי אני פשוט מת על משחקים כאלה בסטייל של Bathesda. והחברה עשתה גם את Fallout: New Vegas שנחשב בעיניי רבים כמשחק הפולאאוט הטוב ביותר. אז זאת בשורה משמחת למעריצים של המשחק הראשון, ואם גם אתם אהבתם את המשחק הראשון אשמח שתכתבו בתגובות הכתבה מה אהבתם בו והאם למעריץ פולאאוט כמוני כדאי לשחק בו (;
Okami 2
אני מאמין שלזה הרבה לא ציפו, אוקאמי 2!!! אוקאמי המקורי לפלסטיישן 2 נחשב בעיניי גיימרים רבים לאחד המשחקים הכי מיוחדים שהיו לאותה קונסולה, עם ארט סטייל ייחודי מאוד שמזכיר ציורים של יפן העתיקה, מעניין מאוד איזה גרפיקה וארט סטייל הם ייפתחו עם האפשרויות הטכנולוגיות של היום. בשורה נוספת שבטח משמחת את המעריצים היא ש היוצר המקורי של המשחק הידקי קמיה חוזר לעבוד על משחק ההמשך, הסיקוול המדובר כרגע בשלבים של פרי פרודקשן.
אלו היו ארבעת ההכרזות שאותם הכי אהבתי, קחו בחשבון שזאת רשימה שלי שמבוססת על הטעם האישי שלי, אבל יותר מאשמח לשמוע את הרשימה שלכם בתגובות למשחקים שאתם הכי מצפים להם מהאירוע, נתראה בכתבה הבאה
Intergalactic: The Heretic Prophet

נוטי דוג הוא אחד מהסטודיואים הכי אהובים עליי אישית בתעשיית הגיימינג! היכולת שלהם להעביר סיפור בתוך משחק שמגיע לרמה של סרטים ואפילו עוקף אותם, אך עם זאת לשמור על איזון עם גיימפליי כיפי ומספק שמחזיק אתכם לכל אורך החוויה היא מומחיות שלדעתי נוטי דוג כבר מאסטרים בה! ולכן כל כך שמחתי לראות סוף סוף מה הפרוייקט הבא שהם עובדים עליו. אז ממה שראינו ויודעים כרגע: זהו משחק מדע בדיוני שעלילתו מתרחשת אלפי שנים אל העתיד, כשלבני האדם כבר מזמן יש את היכולת להסתובב ולחקור את החלל. במשחק נשחק את ג'ורדן - ציידת ראשים שמחפשת את ארגון הפשע Five Aces. במהלך החיפושים ג'ורדן נתקעת בכוכב בשם סמפיריה שמנותק קשר כבר 600 שנים עם שאר הגלקסיה, ועכשיו צריכה למצוא את דרכה החוצה משם.
אז נכון... אלו הרבה מילים שלא אומרות לנו יותר מידי כרגע, וצריך לחכות ולשמוע עוד על העולם של המשחק כדי לקבל באמת את התמונה הנרחבת יותר. אבל זה כבר מראה שנוטי דוג בחרו ללכת פה על משחק בסגנון מדע בדיוני וזאת בשונה מההשערות שקיבלנו עד עכשיו שהמשחק הבא שהם עובדים עליו הוא משחק פנטזיה, בסוף הטריילר גם נראה שג'ורדן נלחמת ברובוט, ואפשר להניח שזה יהיה סוג אויב מרכזי במשחק. למשחק אין כרגע תאריך יציאה רשמי, אך כבר מעכשיו אני לא יכול שלא לצפות למשחק .
The Witcher IV
אז האומנם אני לא מעריץ של סדרת וויצ'ר, ולא שיחקתי באף אחד מהמשחקים האלה, אבל אני יכול להבין את ההייפ סביב משחק ההמשך המצופה הזה, CD Projekt Red היא חברה מאוד מאוד שאפתנית, מסוג החברות האלה שרוצות לדחוף את תעשיית הגיימינג קדימה, אז נכון... לפעמים שאפתניות יכולה להעמיס יתר על המידה ולהוציא משחקים לא מלוטשים ולא שחיקים כמו מה שקרה לנו עם סייברפאנק 2077 בהשקה, אך לפעמים היא גם יכולה להניב לנו תוצאות פורצות דרך וחוויות שלא ראינו עד כה, בואו נקווה ש CD Projekt Red למדו מאז סייברפאנק ושנקבל משחק פצצה שנוכל להנות ממנו גם בהשקה.The Outer Worlds 2

חברת Obsidian פשוט מפציצה ב 2025! ובנוסף ל Avowed, מאוחר יותר באותה שנה יצא ההמשך ל The Outer Worlds! אומנם לא שיחקתי במשחק הראשון, אך רק דברים טובים שמעתי עליו, ואין לי ספק שיום אחד אגיע אליו כי אני פשוט מת על משחקים כאלה בסטייל של Bathesda. והחברה עשתה גם את Fallout: New Vegas שנחשב בעיניי רבים כמשחק הפולאאוט הטוב ביותר. אז זאת בשורה משמחת למעריצים של המשחק הראשון, ואם גם אתם אהבתם את המשחק הראשון אשמח שתכתבו בתגובות הכתבה מה אהבתם בו והאם למעריץ פולאאוט כמוני כדאי לשחק בו (;
Okami 2
אני מאמין שלזה הרבה לא ציפו, אוקאמי 2!!! אוקאמי המקורי לפלסטיישן 2 נחשב בעיניי גיימרים רבים לאחד המשחקים הכי מיוחדים שהיו לאותה קונסולה, עם ארט סטייל ייחודי מאוד שמזכיר ציורים של יפן העתיקה, מעניין מאוד איזה גרפיקה וארט סטייל הם ייפתחו עם האפשרויות הטכנולוגיות של היום. בשורה נוספת שבטח משמחת את המעריצים היא ש היוצר המקורי של המשחק הידקי קמיה חוזר לעבוד על משחק ההמשך, הסיקוול המדובר כרגע בשלבים של פרי פרודקשן.אלו היו ארבעת ההכרזות שאותם הכי אהבתי, קחו בחשבון שזאת רשימה שלי שמבוססת על הטעם האישי שלי, אבל יותר מאשמח לשמוע את הרשימה שלכם בתגובות למשחקים שאתם הכי מצפים להם מהאירוע, נתראה בכתבה הבאה